Blogger

Tachográf szervizünkhöz minden problémával fordulhat

28 szeptember 2022

Hozzászólás:

Off
 szeptember 28, 2022
 Off
tachográf szerviz

Tachográf szervizünkhöz minden problémával fordulhat

Kategória: Hírek

A tachográf szervizünkben minden feladatot elvégzünk a készülék beszereléstől a javításig. Bármilyen problémával fordulhat a szervizhez, nem hagyjuk cserben.

Egy olyan fontos feladatot betöltő készülék, mint amilyen a tachográf, nem maradhat szakember nélkül, ha szükség van rá. Mit tud egy szakember a tachográf szervizben elvégezni, amivel a készüléknek a megbízható működését támogatja? Először is a tachográf szervizben zajlik a tachográfok javítása. Mint minden szerviz, itt is ellenőrzik, hogy jól működik e a készülék, ha meghibásodik, a lehetőségekhez mérten megjavítják. A javítás megbontás nélkül vagy megbontással is elvégezhető. A javításon kívül a tachográf szervizben be is építik a készüléket a járműbe, hitelesítik, kalibrálják, illesztik, adatkezelést is végeznek.

A szervizben nem csupán arról gondoskodnak a hozzáértő szakemberek, hogy a tachográf előírásszerűen működjön, hanem az adatvédelemről is. Ezt szolgálja az adatok mentése, kiértékelése, archiválása. Ennek köszönhetően a tachográf manipulálását ki lehet védeni.

tachográf szervizben az első alkalommal több dolgot is el kell végeznie a szakembereknek. A tachográfot az adott járműhöz kell igazítani, ezt hívják illesztésnek vagy kalibrálásnak, majd be is kell szerelni  és ha ez megvan, akkor jöhet az aktiválás. Az illesztést két évente kell elvégezni vagy bizonyos változások esetén. Amennyiben a készüléket javították vagy akár változott a járművön a rendszám, újra illeszteni kell. Az aktiválást csak szakember végezheti el, ezzel elindítja a készülék adatgyűjtő funkcióit.

A tachográfok digitális változatait és a régebbi, analóg modelleket is ismerjük és tudjuk kezelni. Az ügyfeleinknek biztosítjuk a határidők pontos betartását és a  megbízható munkavégzést. Hozza el a készüléket a tachográf szervizbe, ha illeszteni, beszerelni, ellenőrizni, javítani vagy adatot menteni kell! Annak érdekében, hogy valóban időre megkapja a készüléket, kérjen időpontot a szervizünkbe a weboldalon látható elérhetőségek valamelyikén!

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu