Blogger

Tachográf szerviz: bennünk megbízhat!

28 február 2022

Hozzászólás:

Off
 február 28, 2022
 Off
hireink

Tachográf szerviz: bennünk megbízhat!

Kategória: Hírek

Tachográf szervizünk az Ön rendelkezésére is áll, ha szállítmányozással foglalkozó cégének egy megbízható partnerre lenne szüksége!

Ha fuvarozással foglalkozó vállalkozást szeretne indítani, akkor a lehető legjobb partnereket kell megtalálnia. A járművek megvásárlása csupán alapfeltétel az üzlet beindításához, ám szüksége lesz szervizre is, ahol az esetleges meghibásodásokat javítják. Ez azonban nem csak a járművekre vonatkozik; mindennek működnie kell, és ha valami elromlik, azt meg kell javítani, méghozzá minél hamarabb. Az előírások betartásának érdekében minden egyes autót fel kell szerelnie tachográffal, és, ha ez meghibásodik, egy tachográf szervizre kell bíznia a hiba elhárítását.

A fuvarozás törvény által szabályozott, és a törvényeket minden vállalkozásnak be kell tartania. A törvény meghatározza, hogy a sofőröknek milyen időközönként, illetve milyen hosszan kell pihenőt tartaniuk, amit a tachográf által lehet ellenőrizni. Az adatokat a tachográf eljuttatja a munkáltatóhoz, és a sofőrnek is segítséget nyújt a pihenőidők számon tartásában, azonban, ha elromlik, a munka a törvényes kereteken belül nem folytatható, ami komoly bevételkiesést is okozhat. Egy megbízható tachográf szerviz ilyen esetekben nem csak a munka feltételeinek helyreállításában segít, de az anyagi veszteségtől is óvja a vállalkozást, tehát a megbízhatóság gyakorlatilag elengedhetetlen.

Ha Ön is egy megbízható tachográf szervizt keres, válasszon bennünket! Bármilyen hibáról is van szó, állunk a rendelkezésére. A lehető legrövidebb időn belül megoldjuk a problémát, de a tachográf adatainak mentésében is számíthat ránk – ennek határideje 90 nap, kártya esetén pedig 28 nap, és természetesen törvényileg kötelező, ám érdemes ennél gyakrabban elvégeztetni, hiszen ezek az adatok pótolhatatlanok. Ha még nem szerezte be a tachográfokat, a beépítést, az aktiválást és a hitelesítést is elvégezzük.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége, illetve, ha szeretne megbízást adni tachográf szervizünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu