Blogger

Tachográf javítás: ne induljon el problémás készülékkel!

17 november 2020

Hozzászólás:

Off
 november 17, 2020
 Off
tachográf javítás

Tachográf javítás: ne induljon el problémás készülékkel!

Kategória: szolgaltatasok

Sajnos ahogy más műszaki eszközöknél, úgy a tachográfoknál is előfordulhatnak problémák a használatuk során. Bármilyen rendellenességet is tapasztalnak a sofőrök, nagyon fontos, hogy semmiképp se induljanak útnak a hibás eszközzel, mert komoly pénzbírságokat kockáztathatnak ezzel. Amennyiben Önnek is gondja van a készülékkel, az indulás helyett válasszon bennünket és a tachográf javítást!

Cégünk évek óta foglalkozik tachográf javítással. Szakembereink bármilyen problémát orvosolnak, számukra semmilyen hibajelenség nem jelenthet kihívást. Mivel tisztában vannak azzal, hogy a szerkezetek mennyire kulcsfontosságú munkaeszközök, a minőség mellett a rövid határidőkre is odafigyelnek. Nálunk így nem kell hosszú heteket várniuk az ügyfeleknek arra, hogy visszakapják a készülékeket a munkavégzéshez.

A tachográf javításban élen járunk. Ne induljon útnak a problémás eszközzel! Szakembereinktől bátran kérdezhet, szívesen válaszolnak, adnak tanácsokat a készülékek kezelésével kapcsolatban. Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu