Blogger

Tachográf javítás Békés megyében: gyors segítség

13 február 2023

Hozzászólás:

Off
 február 13, 2023
 Off
tachográf javítás Békés megye

Tachográf javítás Békés megyében: gyors segítség

A tachográf javítás Békés megyében elérhető szolgáltatásunk. Nem hagyjuk a menetíró készülékeket javítatlanul, rövid időn belül visszaszolgáltatjuk őket.

A meghibásodás az egyik legrosszabb dolog, ami történhet egy tachográffal. Egy olyan eszköz, aminek a használata a vállalkozás olajozott működésére is kihat, azonnali szerelést igényel. Az elején le kell szögezni, hogy a szó szoros értelmében vett tachográf javítás csak az analóg menetíróknál történik meg. A digitális tachográfokat nem szokás javítani. Ennek oka, hogy a kivitelezésük nem teszi lehetővé, csupán pár esetben a javítást. Ha a digitális modellben olyan hibalép fel, ami hatással van a menetíró szabályos használatára, akkor sajnos le kell cserélni a készüléket.

Javítás és kalibrálás

Az analóg tachográfot kiszerelve és járműben is el lehet hozni a tachográf szervizbe. Maga a javítás folyamata alap esetben nem vesz igénybe sok időt. A menetíró állapota és a szerviz szabad kapacitása függvényében akár a helyszínen is meg tudja várni az ügyfél, amíg elkészül a tachográf javítás.

Miután elkészült a javítás, a készülék kalibrálása nem maradhat el. Erre azért van szükség, mert a javítást végző szakember a készülékben megbontja a plombát. A kalibráláshoz jegyzőkönyv és érvényes tanúsítvány is tartozik. Jó tudni, hogy ha a készülék cseréje elkerülhetetlen, akkor az új tachográf csak ugyanolyan vagy pedig modernebb készülék lehet, mint az előző.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy a tachográf működésében valamilyen anomália lépett fel vagy egyszerűen csak nem mutatja megbízhatóan az adatokat, forduljon bizalommal hozzánk! A kötelező ellenőrzés is kimutathat eltérést, amit javítani kell. A tachográf szervizünkben gondoskodunk arról, hogy minden készülék újra kifogástalan állapotú legyen. A szervizelt menetírókat visszahelyezzük a járműbe és újra rájuk lehet bízni az utak elemzését, az információk tárolását.

A javítással kapcsolatos szolgáltatásunkról Békés megyében élő ügyfeleinknek a megadott elérhetőségeinken nyújtunk további tájékoztatást.

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu