Blogger

Tachográf adatmentés rendszeresen!

25 április 2022

Hozzászólás:

Off
 április 25, 2022
 Off
tachográf adatmentés

Tachográf adatmentés rendszeresen!

Kategória: Hírek

A tachográf adatmentést szolgáltatásként igénybe tudja venni tőlünk. Gyűjtse össze az adatokat, mi pedig letöltjük, elmentjük, kielemezzük!

A tachográf használata a céges autóflottát foglalkoztató vállalkozások számára ma már szinte kötelező. Egy olyan eszköz a tachográf, ami minden egyes teljesített útról praktikusan felhasználható információkat gyűjt. Az információk a csapat hasznára válnak és a vállalkozás fejlesztésében is szerepet tudnak játszani.

A tachográf adataihoz úgy lehet hozzáférni, hogy le kell őket tölteni a járműbe beszerelt eszközről azonosító kártyával és letöltőkulcs segítségével. A tachográf adatletöltés, illetve mentés alkalmával minden, addig összegyűjtött információ kielemezhető formában kerül a kiválasztott adathordozóra, például számítógépre. A munkatársaink nemcsak töltenek, mentenek, hanem adatot analizálnak is, ennek köszönhetően az ügyfélnek nincs dolga a tachográffal. A tachográf adatmentéshez szükség van olyan eszközre, amivel nem biztos, hogy mindenki rendelkezik, illetve ismerni kell a pontos menetét a műveletnek. A teljes eszközparkkal rendelkezünk a tachográfok beszereléséhez és kezeléséhez, ennek köszönhetően tudunk tachográf adatmentést is készíteni.

A tachográf adatmentés minden esetben szükséges, hiszen ez a tachográf kezelésének a része. Az eszköz memóriája rendszeresen megtelik, ekkor kell letöltést és mentést végezni. Általában erre 90 naponta kell sort keríteni, a jármű adatok ekkorra töltik be a szabad helyet a tachográfon. Amennyiben teljes körű szolgáltatást szeretne igénybe venni, beszélje meg velünk a részleteket! A csapatunk a megrendelt szolgáltatásokat, köztük a tachográf adatmentést, elemzést is határidőre, megbízhatóan végzi el, így az adatgyűjtés, adatmentés és adatelemzés folyamata megszakadás nélkül történik.

A tachográf adatmentés a legegyszerűbben úgy kivitelezhető, ha a szolgáltatóra bízza a feladatot! Ha érdeklődik a tevékenységünk iránt, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! A tachográf szervizünk minden szolgáltatása elérhető!

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu