Blogger

Pótfűtés szervizelés rövid várakozási idővel!

8 március 2022

Hozzászólás:

Off
 március 8, 2022
 Off
pótfűtés szervizelés

Pótfűtés szervizelés rövid várakozási idővel!

Kategória: Hírek

pótfűtés szervizelést megfizethető áron, rövid határidővel tudja megrendelni tőlünk! Ne dideregjen, hozza el hozzánk a járművet haladéktalanul!

A kiegészítő fűtés használata sokkal komfortosabb vezetést tesz lehetővé, hiszen az utastérben kellemes meleg lesz pillanatok alatt. A pótfűtést általában a dieseles járművekbe építtetik be a tulajdonosok, így a pótfűtés szervizelését is diesel üzemű autókhoz kérik tőlünk. Léteznek benzines járművekbe beépíthető kiegészítő fűtések is. Miért kell inkább a diesel üzemű járművekhez kiegészítő fűtést beszereltetni, mint például a benzines autókba? A diesel autók egyik jellegzetes tulajdonsága, hogy lassabban tudnak bemelegedni, ezért télen nehezebben lehet beindítani a motort . Ha nem szeretne várni az indulással vagy fagyoskodni az autóban, amíg be nem indul a motor, a megfelelő hőmérsékletre fel nem melegszik az utastér, szereltessen be kiegészítő fűtést! A pótfűtés a motor gyorsabb indításának hatékony eszköze.

pótfűtés szervizelését bízza a mi szerelő csapatunkra, ha azt szeretné, hogy a téli indulások, a friss, tavaszi reggelek se okozzanak gondot! A fűtés kétféle lehet, az egyik a levegős, a másik a vizes rendszerrel működő. A pótfűtés nincs programozható változatban, amit lehet mobiltelefonról, távirányítóval is ki-és bekapcsolni, az az állófűtés.

pótfűtés szervizelésre ritkán van szükség, ezek a berendezések hiba nélkül képesek működni minimális karbantartás mellett. Az éveken át megbízhatóan működő kiegészítő fűtés meghibásodhat, aminek következtében nem indul a berendezés. A pótfűtés szervizelés során megkeressük a meghibásodás okát és megnézzük, hogy milyen lehetőségek vannak a javításra. A pótfűtés szervizelés magába foglalja a karbantartást is, de erre általában egy évben egyszer elegendő sort keríteni.

Lépjen kapcsolatba a műhelyünkkel, ha a kiegészítő fűtés nem indul vagy nem úgy működik, ahogyan szokott! A kollégáink időpontot egyeztetnek Önnel a pótfűtés szervizelésre a honlapon feltüntetett elérhetőségek egyikén!

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu