Blogger

Mit nyer a sebességkorlátozó berendezés használatával?

30 október 2023

Hozzászólás:

Off
 október 30, 2023
 Off
sebességkorlátozó berendezés

Mit nyer a sebességkorlátozó berendezés használatával?

Kategória: Hírek

A sebességkorlátozó berendezésre gondoljon úgy, mint egy megelőző eszközre, ami a sofőrt és Önt is megóvja a kellemetlen következmények garmadájától!

A közutakon sebességkorlátozás van bevezetve, ami minden közlekedőre érvényes. A szabályszegések oda vezetnek, hogy az elkövetőnek komoly következményekkel és büntetéssel is számolnia kell. Persze nem lehet mindig a kilométerórát vizslatni, ahogyan az is előfordul, hogy a sofőr a késést szeretné behozni azzal, hogy a kelleténél jobban rátapos a gázpedálra.

Mit nyer Ön a sebességkorlátozó berendezéssel?

  1. A sebességkorlátozó berendezéssel a sofőrjei mind ugyanolyan biztonságos utakat és kiszámítható teljesítményt tudnak nyújtani. Nem kell amiatt aggódni, hogy váratlan baleset vagy fennakadás húzta keresztül az előzetes úti tervet.
  2. Egyetlen út sem fog úgy végződni, hogy Ön értesítést kap egy kellemetlen bírsággal kapcsolatos fizetési kötelezettségről. A bírság összege több tízezer vagy akár száz ezres nagyságrendű is lehet. Sorozatos szabályszegés esetén ez jelentős pénzkiesést jelent. Nagy gépjármű flottánál ez komoly pénzügyi rizikó, nem beszélve arról, hogy a sofőrök jogosítványa is veszélybe kerülhet, ami hatással van a munkavállalók létszámára a cégnél.
  3. A hosszabb utak kényelmesebben, egyszerűbben teljesíthetőek, főleg autópályán, ahol az előírt sebességet tartani kell kilométereken keresztül. A sofőrnek egy kicsivel könnyebb dolga lesz a volánnál és jobban tud majd a feladatára koncentrálni.
  4. A sebességkorlátozó berendezés használatát kiegészítheti egyéb eszközökkel is, maximalizálva az út biztonságát.

A fuvarozás is egyike azoknak a területeknek, ahol csak az marad talpon, aki képes a kihívásokat megugrani, a problémákat kezelni. Minden eszközt fel kell használni ennek érdekében, a fuvarozást támogató rendszereket is beleértve. Tachográf vagy sebességkorlátozó berendezés? Bármelyikkel kapcsolatban van szüksége szakmai segítségre, csak keressen minket bizalommal! Kérjen felvilágosítást a szolgáltatásainkról üzenetben vagy pedig telefonon!

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu