Blogger

Mi az, amit elvégeznek egy tachográf szervizben?

25 január 2024

Hozzászólás:

Off
 január 25, 2024
 Off
tachográf szerviz

Mi az, amit elvégeznek egy tachográf szervizben?

A tachográf szervizünk gondoskodik arról, hogy a mérőkészüléke mindig naprakész legyen és hibátlan működést produkáljon.

A fuvarozás, szállítás területén tevékenykedők számára bizonyos adatok óriási jelentőséggel bírnak. A vezetési idő, a sebesség, a pihenő idő mind hasznos információk. Ezeket az adatok az a speciális mérőkészülék gyűjti be és tárolja, amit úgy hívnak, hogy tachográf.

A tachográf is meg tud hibásodni, de törődésre is szüksége van, máskülönben nem tudja megbízhatóan megtölteni a memóriáját. Ezeknek a feladatoknak az elvégzésére jött létre a tachográf szerviz is. Mikor fordulhat egy mérőeszköz tulajdonosa a szervizhez?

A tachográf szerviz szolgáltatásai a következők

A készülékek időről-időre szoftverfrissítést igényelnek. A rendszer megfelelő működése és kiszámítható használata múlik azon, hogy mennyire aktualizálják. Fontos, hogy a készülék eleget tudjon tenni a jogszabályi előírásoknak, különben a vállalkozásnak anyagi instabilitást tud okozni.

A készülékkel kapcsolatban felléphetnek memóriahibák is. Az adatvesztés vagy adatsérülés komoly hézagokat jelent a napi tevékenységek monitorozásában.

A meghibásodott mérőeszköz következménye lehet, hogy az adatokat rosszul jeleníti meg, nem pontosak az információk. A készülék használhatatlan és azonnali javítást igényel.

A fenti pontokon kívül előfordulhat még kommunikációs hiba és szenzorhiba is. A járműkövetés ennek következtében pontatlanná válik, a rögzítés hiányos lehet.

Számos okból válhat tehát egy tachográf alkalmatlanná arra, hogy járműkövetést folytassanak vele. Az észlelhető hibák mellett fontos a rendszeres ellenőrzésnek is teret adni.

tachográf készülékek szervizelésével foglalkozunk, ami magába foglalja az analóg és a digitális készülékekkel történő foglalkozást. A készülék illesztésétől kezdve a javításig mindenhez értenek a szakembereink. Ami tachográffal kapcsolatos, azt nyugodtan ránk bízhatja. Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról, lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink egyikén!

 

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu