Blogger

Fordítsa a cége javára a tachográf kiértékelést!

27 december 2022

Hozzászólás:

Off
 december 27, 2022
 Off
tachográf kiértékelés

Fordítsa a cége javára a tachográf kiértékelést!

A menetíró készüléken adatok gyűlnek össze minden egyes út alkalmával. A tachográf  kiértékelés az a szolgáltatás, ami az adatokból értékes információt nyer ki.

A járművezetők munkaidejében aktívan dolgozó tachográf szorgalmasan gyűjti az adatokat. Ezek az adatok arról mesélnek, hogy az egyes utak mennyire sikeresek. Az információk nélkül a vállalkozás nem megy semmire, csak egy helyben topog.  A digitális menetírón tárolt információkkal viszont lehetősége van fejlődni, növekedni, sikeresebb vállalkozásként működni.

A tachográf kiértékeléshez nem elég csak maga a tachográf. Egy erre a célra tervezett szoftverrel lehet kinyerni az adatokat és megkezdeni a kiértékelésüket. A szoftver képes az adatokat kiolvasni és fel is dolgozni. A szoftver kezelése és az adatok elemzése is szakértők dolga, akik hiba nélkül végzik a feladatukat.

A kapott adatokból az ügyfél olyan információkhoz jut, amik az utak és a sofőrök teljesítményéről mesélnek. Fény derül a hibákra, kihágásokra, de arra is, hogy mi az, amin nem kell változtatni, mert jól működik. El tudja kerülni a bírságokat, megbízható és lojális alkalmazottakból álló csapatot tud kiépíteni, de lehetősége van a pontos adminisztráció elkészítésére is. A napi tevékenység, adatok a munkaidőről, a sofőrök vezetési ideje, az esetleges szabálysértések elkövetése is ott szerepel a digitális menetírón.

Előzze meg a krízishelyzeteket, kerülje ki a kényszer döntéseket, érje el, hogy a vállalkozása olajozottan működjön és stabil alapokon állva tudjon növekedni a tervei szerint!

A tachográfok csak akkor tudják az értéküket bizonyítani, ha maradéktalanul kiaknázzák a bennük lévő lehetőségeket. Egyetlen tulajdonos sem tudja úgy működtetni a tachográfokat, hogy ne venne igénybe szakmai szolgáltatást valamilyen célra. Illesztés, adatletöltés, értékelés vagy időszakos vizsgálat is szerepel a megrendelhető tevékenységek között. Forduljon bizalommal hozzánk és legyen az ügyfeleink egyike! A vállalkozása több lesz a maximálisan kihasznált menetírókkal!

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu