Blogger

Digitális tachográf készülékek beépítése! A tachográf szerviz segít!

28 június 2022

Hozzászólás:

Off
 június 28, 2022
 Off
digitális tachográf készülékek beépítés

Digitális tachográf készülékek beépítése! A tachográf szerviz segít!

Kategória: Hírek

Digitális tachográf készülékek beépítése teljes körű szolgáltatással! A digitális korszakkal az analóg készülékek már nem tudják tartani a lépést!

A régi, mára elavultnak számító analóg tachográfnál sokkal többet tud annak digitális változata. Egy digitális tachográf jobban ki tudja szolgálni a felhasználói igényeket, amik egy flotta működtetésénél felmerülnek. Az adatrögzítéshez nem csupán a készülék megvásárlására van szükség, hanem a digitális tachográf készülékek beépítésére is. Az analóg változattal ellentétben itt már nem diagram tárcsa van, hanem vezetői kártyát használnak a gépjármű sofőrök. A memórián tárolhatóak az utak, a vezetési órák adatai és minden információ, amit fel lehet használni a szervezéshez, a cég fejlesztéséhez.

digitális tachográf készülékek beépítéséhez nem kell egy másik céggel konzultálnia, elég, ha minket kér fel a feladatra. A tachográf szervizünk az Ön által megvásárolt készülékeket a megjelölt járművekbe telepíti. A digitális tachográf készülékek beépítésére nem kell sok időt számolnia, hiszen gyakorlott szakembereink hatékonyan képesek dolgozni. Az ehhez szükséges felkészültséggel és felszereltséggel is rendelkezünk, a ránk bízott munkát az előre megbeszélt időpontban elkezdjük és elvégezzük. A digitális tachográf készülékek beépítését követően sem kell az ügyfélnek más helyről szolgáltatást igénybe vennie. A tachográf szervizünk ugyanis nem csak a digitális tachográf készülékek beépítésével foglalkozik, hanem javítással, beállítással, valamint a készülékek adatainak kielemzésével is meg tud bízni bennünket. 

A kollégáink az Ön flottájának járműveit is fel tudják szerelni olyan készülékekkel, amiknek a működése hozzá tud járulni a még jobb eredmények eléréséhez. Amennyiben a tervei között szerepel az új tachográfok beszerzése, szüksége van beépítésre, úgy lépjen kapcsolatba velünk bizalommal! A honlapunkon közzétettük a cégünk elérhetőségeit és telefonon vagy üzenetben is tudunk tájékoztatást nyújtani a tőlünk igénybe vehető szolgáltatásokról.

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu