Blogger

Bízza ránk a tachográf adatmentést a biztonság érdekében!

18 szeptember 2023

Hozzászólás:

Off
 szeptember 18, 2023
 Off
tachográf adatmentés

Bízza ránk a tachográf adatmentést a biztonság érdekében!

Sofőrként tevékenykedik, vagy több szállításra alkalmas jármű üzemeltetésével is foglalkozik? Ne feledkezzen meg a tachográf adatmentésről!

A különböző árukat fuvarozó sofőröknek minden szabályt be kell tartaniuk vezetés közben. A pihenőidők, a sebesség, és más tényezők is rögzítésre kerülnek a tachográf segítségével. Ez a menetíró készülék lehetővé teszi a biztonságosabb közlekedést, ugyanakkor elengedhetetlenné válik az előírások szerint történő munkavégzés.

Mindezeket bármikor ellenőrizhetik a hatóságok, ezért fontos, hogy rendelkezésre álljanak az információk utólag is. Erre a célra szolgál a tachográf adatmentés, amit lényeges precízen, szakszerűen végezni

A digitális tachográfból sok olyan adat olvasható ki, amelyek alapján kideríthető, hogy történt-e mulasztás, szabályszegés. A járművezető minden tevékenysége könnyen nyomon követhető, és baleset esetén egyszerűen lehet felhasználható többletinformációkhoz hozzájutni. 

Nem csak a vezetési és a pihenőidő visszakövetésére van lehetőség, hanem arról is pontos adat kapható, hogy a sofőr milyen sebességgel haladt, mekkora intenzitással gyorsult vagy lassult, és mindezt mennyi idő alatt tette. 

Számos esetben lehet szükség ezekre a fontos adatokra, ezért lényeges a biztonságos tachográf adatmentés. Minden szakmai követelménynek eleget teszünk, és folyamatosan elérhetőek vagyunk, így nem adódhat gondja egy alkalommal sem. 

Zökkenőmentesen és a lehető legrövidebb idő alatt teljesítjük a kérését. Megbízható munkatársakkal és modern eszközökkel dolgozunk, így nem kell aggódnia az adatvesztés miatt. 

Tegyen eleget az elvárásoknak, lássa el a feladatait minél gyorsabban és egyszerűbben! Kérje a segítségünket a tachográf adatmentéshez, így mindig megbízható kézben tudhatja a nélkülözhetetlen információkat

Korszerű háttérrel és nagy tapasztalattal vállaljuk a tachográffal kapcsolatos teendők elvégzését. Nem csak az adatok mentését, hanem a telepítést, és a működtetés során felmerülő problémák megoldását is ránk bízhatja. 

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu