Blogger

A digitális tachográf kiértékelése minőségi szolgáltatásunk!

18 július 2022

Hozzászólás:

Off
 július 18, 2022
 Off
digitális tachográf kiértékelés

A digitális tachográf kiértékelése minőségi szolgáltatásunk!

Kategória: Hírek

digitális tachográf kiértékelését kérje tőlünk rövid határidővel! Az adatokat használja fel a vállalkozása fejlesztésére!

A tachográf analóg változatát már szinte teljesen felváltotta a modernebb és sokoldalúbb digitális modell. A flották minden járművét felszerelte tachográffal és az utak során gyűjtött információt szeretné szakemberrel értékeltetni? A járműről és a jármű vezetőről is szerepelnek adatok a tachográfon, ezeket az adatokat pedig meghatározott időközönként kell letölteni és elemezni. A digitális menetírókat legalább három havonta kell elemzésre küldeni az előírások szerint. A digitális tachográf kiértékelését megteheti saját maga is a tulajdonos, ha rendelkezik a megfelelő eszközökkel, de egyszerűbb, ha szimplán csak minket bíz meg ezzel a feladattal!

A digitális tachográf kiértékelését lehetőség van az ügyfél kívánságai szerint helyben és időben is rugalmasan kezelni. Az adatletöltés és az adatfeldolgozás bizonyos időt vesz igénybe, de a kapott eredményeket azonnal átadjuk a megrendelőnek, aki köteles azokat tárolni és megőrizni legalább tizenkét hónapig.

A digitális tachográf kiértékelését nem érdemes halogatni, hiszen fontos információk találhatóak a digitális menetírón. Az adatelemzés hasznos válaszokat ad a megrendelő kezébe például arról, hogy a gépjárművezető betartja e az előírt pihenőidőket, minden útszakaszon a a sebességkorlátozás szabályait figyelembe véve halad e vagy történt e bármilyen szabálysértés az elmúlt hónapok vezetési ideje alatt. A rendszeres tachográf ellenőrzéssel megelőzhetőek a céget veszélyeztető magatartások, a felesleges kiadások, javítani lehet az addigi stratégián stb.

A digitális tachográf kiértékelését rendelje meg tőlünk amint esedékessé válik a tachográfra gyűjtött adatok letöltése! A kollégáink rendszeresen tudnak végezni adatletöltést és digitális tachográf kiértékelést, de egyéb, tachográf kezeléssel kapcsolatos szolgáltatást is nyújtunk. Tudjon meg többet a tevékenységünkről, érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu