Blogger

A diagramtárcsa kiértékelést is elvégezzük

29 április 2024

Hozzászólás:

Off
 április 29, 2024
 Off
diagramtárcsa kiértékelés

A diagramtárcsa kiértékelést is elvégezzük

Kategória: Hírek

A diagramtárcsa kiértékelést precízen és határidőre elvégezzük az ügyfeleinknek. A tárolt adatokon sok múlik, bízza ránk a feladatot!

Tachográf használata nélkül nem lehet fuvarozó vállalkozást működtetni. A menetíró készülék által begyűjtött és tárolt információkkal a cég elszámolással tartozik a hatóságok és az ellenőrök felé. Az elmaradó jelentések, adatszolgáltatások komoly bírságokat vonnak maguk után, de akár a vállalkozó cégébe is kerülhetnek. 

Analóg és digitális készülékek

A tachográfból létezik analóg és digitális modell is. Kezdetben a kiértékelést kézzel végezték, értelemszerűen az analóg változatnál. A digitális tachográfot már szoftver segítségével elemzik, ami rövid idő alatt, hiba nélkül és hiánytalanul megosztja az adatokat az ügyféllel, illetve a kiértékelést végző személyekkel.

A digitális változat esetében egy sokoldalú szoftver több típusú készülék adatait is képes olvasni. A kiértékelés magába foglalja a járművek sofőrjeinek ellenőrzését, a vezetési időt és a vezetés alatt végzett tevékenységek összesítését. A cégnek nem kell megvásárolnia a szoftvert, megtanulnia a használatát és a gyűjtött adatok elemzésével sok időt tölteni. Egyszerű és eredményes ezt a feladatot szolgáltatás formájában elvégeztetni külsős céggel.

Az analóg változatnál a kiértékelésénél lehetőség van a hagyományos, kézi elemzésre és a számítógépes elemzésre is. Léteznek speciális, a célra tervezett lapok is, amiknek a használatával lehetségessé válik a számítógépes kiértékelés elvégzése.

A pontos adatok ismerete előreviszi a céget

A fuvarozás területén is nagy a verseny, ezért csak azok a vállalkozók maradhatnak talpon, akik eleget tesznek a szabályok szabta elvárásoknak. A járművek útjáról begyűjtött adatok és azok kielemzése is támogatja a céget abban, hogy megtartsa a pozícióját és fejlődni is tudjon.

tachográfok kezelésével kapcsolatban több szolgáltatást is nyújtunk az ügyfeleknek. Lépjen kapcsolatba a kollégánkkal és kérjen tőlünk tájékoztatást az elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Facebook

YouTube

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-30/458-1185
Email:
kunstarbt@globonet.hu